Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg, Steroider online danmark steroide anabolisant avant apres – Köp legala anabola steroider

 

vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

 

vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

 

vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

 

vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

Tren e trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml är inte det vi skulle kalla den mest biverkningsvänliga anabola steroiderna genom tiderna. Det finns många möjliga biverkningar av tren e trenbolone enanthate 200 mg 10 ml användning, men möjligt är nyckelordet. Biverkningarna av trenbolone enanthate med ett undantag är inte garanterade. Ekiden strasbourg forum – profil du membre > profil page. Utilisateur: anabola steroider kvinnor tren acetate 100mg, vart köper jag anabola steroider, titre: new member, about: anabola steroider kvinnor tren acetate 100mg, vart köper jag anabola steroider – köp anabola steroider online &. Hexa tren trenbolone hexahydrobezylcarbonate 100 mg, ofta kallad ’tren’ är en av de mest kraftfulla och effektiva anabola steroider som någonsin har existerat. Tren är utan tvekan en av de mest mångsidiga anabola steroiderna eftersom den kan användas för nästan alla syften med prestandaförbättring. Mest populära steroider: drostanlone propionate 60mg anadrol 50 maha pharma anadrol 50mg x 100 tablets stanol 10 mg (100 tabs) anavar 50mg dragon pharma trenbolone acetate and enanthate 250mg/ml x 10ml testosterone enanthate 100mg max-one 10 mg (100 tabs) masterone 100mg/ml x 10ml clenbuterol 20mg x 200 tablets turinabol 10 mg (50 tabs). Los chakales runners foro – perfil del usuario > perfil página. Usuario: anabola testosteron anavar, anabola vad är det, título: new member, acerca de: anabola testosteron anavar, anabola vad är det – köp steroider online &n. Det är av testosteronhormonet i vilket alla andra steroider mäts och för trenbolone har vi ett steroidhormon som är 500 gånger mer anabola samt 500 gånger mer androgena. Eftersom testosteron i sig själv är så kraftfullt bör detta enbart ge dig en mycket bra idé om hur kraftfull trenbolone verkligen är. Aviation regionale quebec forum – profil du membre > profil page. Utilisateur: vad är anabola steroider mastoral 10 mg, anabolen mix kopen, titre: new member, about: vad är anabola steroider mastoral 10 mg, anabolen mix kopen – steroider till salu &n. Sdo – malabon city forum – member profile > profile page. User: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen, title: new member, about: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen – köp steroider online &. Trenbolone enanthate powder tren e steroid trenabol 200mg ingrediens för salu. Trenbolone enanthate administration: trenbolone enanthate is normally best taken in two even doses per week for a single total weekly dosing. Common trenbolone enanthate doses will fall in the 200-400mg per week range, which would equate to two injections per week at 100-200mg per injection. Los chakales runners foro – perfil del usuario > perfil página. Usuario: köpa testosteron online trenbolone enanthate 100mg, köpa clenbuterol säkert, título: new member, acerca de: köpa testosteron online trenbolone enanthate 100mg, köpa clenbuterol säkert – köp legala anabola steroider &nbs. Ekiden strasbourg forum – profil du membre > profil page

Steroider online danmark steroide anabolisant avant apres

Köpa steroider online 2020 testosterone acetate and enanthate, anabolen kopen shop. Stéroïde anabolisant avant après, vente de stéroïdes en france. Steroide anabolisant resultat, testosterone homme achat. Clomid block estrogen, cheap nandrobolin order steroids online free shipping. Dk/community/profile/testboost43084232/ kaged muscle ferodrox,. Achat steroides france anadrol 50 mg, musculation steroide avant apres. Achat steroide oxymetholone 50 mg, musculation steroide avant apres. Achat steroide paris arimidex 1 maha pharma, steroide anabolisant avant apres. Musculation steroide avant apres, produit anabolisant musculation. Anabola steroider muskler, steroider online danmark. Modafinil formula, testosterone suspension order anabolic steroids online cycle. Steroide perte de graisse, steroide anabolisant avant apres. Stéroides anabolisants avant apres, steroide anabolisant liste. Clenbuterol: this steroid is most famous for treating asthma. Stéroïdes en ligne au canada, stéroïde anabolisant avant après. There are up to 32 types of anabolic steroid listed on commercial websites. Steroide anabolisant muscle 1-test cyp 200, acheter testosterone puissant. This steroid is the steroid for which all others are measured. Steroide anabolisant muscle medichem labs, commande cher trenbolone canadian rx store ça marche. Testosterone pour femme achat, musculation steroide avant apres

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg pris beställ anabola steroider online visumkort.

 

pris köp anabola steroider online frakt över hela världen.

 

 

Mest populära steroider:

Proviron 25 mg (50 tabs)

 

Oxandro 10 mg (50 tabs)

 

Nolvadex 20mg x 30 tablets

 

Dragon Pharma US DOM up to 20 days

 

Provibol 25 mg (50 tabs)

 

Methyl-1-Testosterone

 

Tren Acetate 100mg per 1ml

 

Virigen Testocaps 40 mg (30 caps)

 

Equipoise 250mg/ml x 10ml

 

Test Enanthate 250

 

Masteron Enanthate 100mg

 

Methyltrienolone

 

1-Test Cyp 100 Dragon Pharma

 

Dianabol 10mg

 

Anavar – 10mg

 

Chlorodehydromethyltestosterone

 

T3 Cytolmel

 

 

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg billigt köp lagliga steroider visumkort.

 

pris beställ steroider online paypal.

 

 

vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg

 

Steroide anabolisant en gel anabola steroider uppsats, anabola steroider gynekomasti testosteron in tabletten kaufen

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg, beställ steroider online frakt över hela världen.. Com forum – member profile > profile page. User: steroider online danmark steroide anabolisant avant apres, anabolika. — the number one retailer for legal steroids online is crazy bulk. Side effects & dosage cycles. Achat steroide europe anavar 10 mg, stéroides anabolisants avant apres. Tren acetate 3 times a week, cheap testoviron buy anabolic steroids online paypal. Sustanon 250 prix maroc, steroide anabolisant avant apres. Parabolan release time, testosterone suspension order steroids online paypal. Prix steroides anabolisant, stéroides anabolisants avant apres. Sustanon injection prix, stéroïde anabolisant avant après. Ru/​activity/p/33175/ steroide anabolisant legal max-one 10 mg, achat primo tabs. Turinabol genesis, cheap anadrol order anabolic steroids online paypal. Achat de steroides en ligne, steroide anabolisant avant apres. Steroide anabolisant france oxandro 10 mg, testostérone homme achat. But doctors never prescribe anabolic steroids to young, healthy people to help them build muscles. Olika steroider virigen testocaps, steroider lagligt i danmark. Oxandrolone 30 mg day, ligandrol buy anabolic steroids online paypal. Steroides anabolisant naturel t3 cytolmel, se muscler avant ou apres manger. Steroide oral kaufen, stéroides anabolisants avant apres. We offer legal anabolic steroids for sale online for bodybuilders and athletes on the web. Steroide anabolisant legal proviron, vente testosterone suisse. Steroide anabolisant avant apres, achetez anabolisant stéroïdes états unis. Can you buy steroids legally in turkey, can you buy testosterone gel online. Anabola steroider pris winstrol 1, steroider online sverige.

 

https://www.vanschuldnaarfortuin.nl/community/profile/anase6739447/ Trenbolone enanthate powder tren e steroid trenabol 200mg ingrediens för salu. Vad är trenbolone enanthate? som tidigare nämnts är trenbolone enanthate en lång estervariant av hormonet trenbolone. Trenbolone, som är ett derivat av nandrolone (bashormonet i deca durabolin), är en 19anabolisk steroid. 19norföreningar kännetecknas av sin brist på 19 th kol på steroidstrukturen, vilket också ger trenbolone klassificeringen av ett progestin också. När du ansluter till bodybuilding webbplatser och forum styrelser, potential users are likely to find a number of suggestions and recommendations when it comes to trenbolone enanthate dosage. Ofta är rekommenderat intervall någonstans mellan 150 mg och 300 mg varje vecka. I vissa fall, trenbolone enanthate is used by itself. Tren rekommenderas endast för män och kvinnor bör undvika det. Manspersoner bör börja med det bara om de har tagit anabolics tidigare. Standarddosen är mellan 50mg och 100mg varannan dag. 100mg är den vanligaste och om högsta kravet för någon. Högre doser används vanligen i skärningsfasen. Sdo – malabon city forum – member profile > profile page. User: vad är anabola tren ace 50mg, köpa methyldrostanolone, title: new member, about: vad är anabola tren ace 50mg, köpa methyldrostanolone – köp anabola steroider online &nbsp. Trenbolone acetate kontra trenbolone enanthate. I motsats härtill är trenbolon enanthate andel av aktiv steroid nästan 20% lägre. Av denna anledning är varje vecka total dosering för trenbolon enanthate lite högre än för acetat. För enanthate är veckovis total dosering vanligtvis 300-800 mg. Vad är steroider test cypionate 250mg billigt pris köp lagliga steroider visumkort. Vad är steroider test cypionate 250mg, anabolen mix kopen denna effekt är dock fortfarande början. 2-månaders testosteron enanthate-cykeln känner till sin sanna effekt efter 50 dagar. Detta är sanning för nästan alla steroider. Sdo – malabon city forum – member profile > profile page. User: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen, title: new member, about: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen – köp steroider online &. Aviation regionale quebec forum – profil du membre > profil page. Utilisateur: vad är anabola steroider mastoral 10 mg, anabolen mix kopen, titre: new member, about: vad är anabola steroider mastoral 10 mg, anabolen mix kopen – steroider till salu &n. Testosterone enanthate is a long-acting steroid. Depending on the metabolism and hormonal background, the average period of the drug – 2-3 weeks. Pack lean mass gain – bioteq labs – testosterone enanthate / trenbolone enanthate dosage. Test e & tren e : week 1 to 10 : take 1ml of test e per week. For the tren e, take 1ml per week. Tren e trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml är inte det vi skulle kalla den mest biverkningsvänliga anabola steroiderna genom tiderna. Det finns många möjliga biverkningar av tren e trenbolone enanthate 200 mg 10 ml användning, men möjligt är nyckelordet. Biverkningarna av trenbolone enanthate med ett undantag är inte garanterade

 

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg, beställ anabola steroider online få muskler.. Dessutom är det inte ens helt käntnärmasteron enanthate träffade den svarta marknaden, men det var troligt under de tidiga 2000talet. Detta kan vara logiskt, med tanke på att början av 2000talet var en period där en handfull underjordiska laboratorier (ugl: er) försökte ta sig fram till att utveckla anabola steroider som ligger utanför tillämpningen av läkemedelsapplikationer. Dosering är av denna steroid 75mg – 100mg. På grund av dess kort ester längd, trenbolon bör administreras dagligen antingen genom förtäring eller intramuskulär injektion. För personer som använder drogen för att utveckla lean muskler samtidigt förlora vikt, 100mg är den bästa doseringen för dem att använda. Latvijas arhīvistu biedrība forum – member profile > profile page. User: anabola steroider pris trenbolone enanthate 100mg, anabola androgena steroider köpa, title: new member, about: anabola steroider pris trenbolone enanthate 100mg, anabola androgena steroider köpa – steroider till salu &nbsp. Våra läkemedel är syntetiskt framställda och specifikt utformade för att simulera mäns huvudhormon – testosteron eller mänskligt tillväxthormon. Vad är steroider test cypionate 250mg billigt pris köp lagliga steroider visumkort. Vad är steroider test cypionate 250mg, anabolen mix kopen denna effekt är dock fortfarande början. 2-månaders testosteron enanthate-cykeln känner till sin sanna effekt efter 50 dagar. Detta är sanning för nästan alla steroider. Hexa tren trenbolone hexahydrobezylcarbonate 100 mg, ofta kallad ’tren’ är en av de mest kraftfulla och effektiva anabola steroider som någonsin har existerat. Tren är utan tvekan en av de mest mångsidiga anabola steroiderna eftersom den kan användas för nästan alla syften med prestandaförbättring. Orala steroider: tack vare våra stora lager kan vi leverera nästan varje ämne i oral form, de mest populära är: anavar, dianabol, anadrol, winstrol, halotestin, proviron och mer. Vi köper dessa produkter från de kända steroidtillverkarna i asien, thailand, storbritannien, europa och till och med indien. Bred tilbud av trenbolone enanthate! kjøp trenbolone enanthate på steroidernorge. Com! gratis levering hos alle bestillinger over 100 kr. Tren e trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml är inte det vi skulle kalla den mest biverkningsvänliga anabola steroiderna genom tiderna. Det finns många möjliga biverkningar av tren e trenbolone enanthate 200 mg 10 ml användning, men möjligt är nyckelordet. Biverkningarna av trenbolone enanthate med ett undantag är inte garanterade. Vecko dosering bör inte ändra mycket om du använder tren ace, trenbolone enanthate eller ens trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Vad ändras från ester till ester är frekvensen av injektioner. Att hålla blodnivåerna av trenbolon stadig för optimal användning kan kräva administrering frekventa injektioner beroende på halveringstiden.

 

https://www.vanschuldnaarfortuin.nl/community/profile/anase6739447/
Sdo – malabon city forum – member profile > profile page. User: vad är anabola tren ace 50mg, köpa methyldrostanolone, title: new member, about: vad är anabola tren ace 50mg, köpa methyldrostanolone – köp anabola steroider online &nbsp. Tren rekommenderas endast för män och kvinnor bör undvika det. Manspersoner bör börja med det bara om de har tagit anabolics tidigare. Standarddosen är mellan 50mg och 100mg varannan dag. 100mg är den vanligaste och om högsta kravet för någon. Högre doser används vanligen i skärningsfasen. Ekiden strasbourg forum – profil du membre > profil page. Utilisateur: anabola steroider kvinnor tren acetate 100mg, vart köper jag anabola steroider, titre: new member, about: anabola steroider kvinnor tren acetate 100mg, vart köper jag anabola steroider – köp anabola steroider online &. Orala steroider: tack vare våra stora lager kan vi leverera nästan varje ämne i oral form, de mest populära är: anavar, dianabol, anadrol, winstrol, halotestin, proviron och mer. Vi köper dessa produkter från de kända steroidtillverkarna i asien, thailand, storbritannien, europa och till och med indien. Fmj 300mg / ml | testosterone cypionate masteron enanthate trenbolone enanthate mixing anabolic injection, bulk ready liquid steroid china lab oem production blend steroid gear bulk price. Vi laga mat i kvalitetsråvaror och tillräckligt dos per milliliter garanteras. We supply and use best quality raw steroid powder. Vecko dosering bör inte ändra mycket om du använder tren ace, trenbolone enanthate eller ens trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Vad ändras från ester till ester är frekvensen av injektioner. Att hålla blodnivåerna av trenbolon stadig för optimal användning kan kräva administrering frekventa injektioner beroende på halveringstiden. Vad steroider göra dig gå ner i vikt inledningsvis är steroider ganska populär och rekommenderas som en bärande komplement för dem som finns kvar i body building program. Detta är riskfri för din kropp. När människor använda steroider för att gå ner i vikt, vanligtvis försöker de bara skära som är liknande men olika. Dosering är av denna steroid 75mg – 100mg. På grund av dess kort ester längd, trenbolon bör administreras dagligen antingen genom förtäring eller intramuskulär injektion. För personer som använder drogen för att utveckla lean muskler samtidigt förlora vikt, 100mg är den bästa doseringen för dem att använda. Liksom alla trenbolone-former är trenbolone enanthate medlem av 19-norra klassen av anabola steroider och har en anabolisk värdering på 500 och en androgen klassificering på 500 också. Hexa tren trenbolone hexahydrobezylcarbonate 100 mg, ofta kallad ’tren’ är en av de mest kraftfulla och effektiva anabola steroider som någonsin har existerat. Tren är utan tvekan en av de mest mångsidiga anabola steroiderna eftersom den kan användas för nästan alla syften med prestandaförbättring. När du ansluter till bodybuilding webbplatser och forum styrelser, potential users are likely to find a number of suggestions and recommendations when it comes to trenbolone enanthate dosage. Ofta är rekommenderat intervall någonstans mellan 150 mg och 300 mg varje vecka. I vissa fall, trenbolone enanthate is used by itself. Estrar är ofta kopplade till en bas drog att anpassa absorption, halveringstiden, och effekt. Estrar i grund och botten uppmuntra basen av drogen (i detta fall trenbolon) att bifoga eller binda till särskilda cellreceptorer. Två av de vanligaste formerna: trenbolonacetat och trenbolone enanthate.

 

.

 

göra anabola steroider anabola steroider bodybuilding, anabolen kopen alpha pharma, steroide kaufen munchen köpa testosteron i spanien, acheter medicament testosterone anabola steroider injicering, natürliche wege testosteron zu steigern köpa anabola i spanien, deutsches anabolika kaufen hur ser anabola steroider ut, steroider abstinenser, onde posso comprar esteroides em portugal anabola steroider farligt, steroider online norge anabola steroider tabletter, steroidi anabolizzanti doping köpa anabola steroider sverige, anabolen pillen nadelen, clenbuterol genesis prix köpa clenbuterol flashback, anabolika kaufen in holland erfarenhet anabola steroider, anabolika kaufen in holland anabola androgena steroider biverkningar, testosteron steroider.net anabola steroider risk, steroider ångest, anabola steroider wikipedia anabolika in slowenien kaufen, köpa testosteron gel på nätet doping och anabola steroider, steroide kaufen serios anabola steroider laglig, steroid shoppar, anabola före och efter, steroider lagligt i thailand kaufen anabolica, anabola steroider bröstkörtlar steroide sicher kaufen erfahrung, anabola steroider funktion steroider från sverige, anabolika steroide kaufen biverkningar av anabola steroider, anabolika in spanien apotheke kaufen anabola steroider andra världskriget, venta de esteroides tacna anabola androgena steroider bok, is anabolen kopen strafbaar anabola steroider testosteron, er testosteron steroider vente dianabol coeur bleu, anabolika eine kur schlimm köp steroider på nätet, köpa primo tabs, anabola steroider synonym anabol steroid.com, anabola steroider köpa sverige anabolisant sans musculation, köpa anabola steroider sverige testosteron steroide kaufen, anabolen kopen bulk, lagliga steroider flashback, anabola steroider uppsats comprar esteroides granada, köpa orala steroider natürliche wege testosteron zu steigern, anabole steroider sverige acheter clenbuterol pharmacie, anabolika kaufen legal anabola steroider 1 månad.

Vad är steroider Trenbolone Enanthate 100mg, steroider online danmark steroide anabolisant avant apres

 

Våra läkemedel är syntetiskt framställda och specifikt utformade för att simulera mäns huvudhormon – testosteron eller mänskligt tillväxthormon. Trenbolone enanthate powder tren e steroid trenabol 200mg ingrediens för salu. Är du inte säker vart kan du köpa typer av steroider bekväm och säker? få 50% rabatt på vår beställning när du köper redan idag! I själva verket, steroider är läkemedel och att de ofta har färre biverkningar i jämförelse med andra verktyg, som av någon anledning fortfarande är lagligt. Vår butik på nätet av steroider i sverige under en lång tid på sport-farmakologi och under den tiden lyckats få ett gott rykte. Ekiden strasbourg forum – profil du membre > profil page. Orala steroider: tack vare våra stora lager kan vi leverera nästan varje ämne i oral form, de mest populära är: anavar, dianabol, anadrol, winstrol, halotestin, proviron och mer. Vi köper dessa produkter från de kända steroidtillverkarna i asien, thailand, storbritannien, europa och till och med indien. Bred tilbud av trenbolone enanthate! kjøp trenbolone enanthate på steroidernorge. Com! gratis levering hos alle bestillinger over 100 kr. Fedex buy mildronate online cod, mildronate otzivi. Our pharmacy is the place where people find answers to most tricky questions of life. Lowest prices online ! Estrar är ofta kopplade till en bas drog att anpassa absorption, halveringstiden, och effekt. Estrar i grund och botten uppmuntra basen av drogen (i detta fall trenbolon) att bifoga eller binda till särskilda cellreceptorer. Två av de vanligaste formerna: trenbolonacetat och trenbolone enanthate. När du ansluter till bodybuilding webbplatser och forum styrelser, potential users are likely to find a number of suggestions and recommendations when it comes to trenbolone enanthate dosage. Ofta är rekommenderat intervall någonstans mellan 150 mg och 300 mg varje vecka. I vissa fall, trenbolone enanthate is used by itself. Uscis guide forum – member profile > profile page. User: köp anabola trenbolone enanthate 100mg, anabolen voor beginners, title: new member, about: köp anabola trenbolone enanthate 100mg, anabolen voor beginners – köp anabola steroider online &, https://ifad-deutschland.de/community/profile/anase41825640/. Dosering är av denna steroid 75mg – 100mg. På grund av dess kort ester längd, trenbolon bör administreras dagligen antingen genom förtäring eller intramuskulär injektion. För personer som använder drogen för att utveckla lean muskler samtidigt förlora vikt, 100mg är den bästa doseringen för dem att använda. I själva verket, steroider är läkemedel och att de ofta har färre biverkningar i jämförelse med andra verktyg, som av någon anledning fortfarande är lagligt. Vår butik på nätet av steroider i sverige under en lång tid på sport-farmakologi och under den tiden lyckats få ett gott rykte. Bred tilbud av trenbolone enanthate! kjøp trenbolone enanthate på steroidernorge. Com! gratis levering hos alle bestillinger over 100 kr. Tren rekommenderas endast för män och kvinnor bör undvika det. Manspersoner bör börja med det bara om de har tagit anabolics tidigare. Standarddosen är mellan 50mg och 100mg varannan dag. 100mg är den vanligaste och om högsta kravet för någon. Högre doser används vanligen i skärningsfasen. Vad är steroider test cypionate 250mg billigt pris köp lagliga steroider visumkort. Vad är steroider test cypionate 250mg, anabolen mix kopen denna effekt är dock fortfarande början. 2-månaders testosteron enanthate-cykeln känner till sin sanna effekt efter 50 dagar. Detta är sanning för nästan alla steroider. Fmj 300mg / ml | testosterone cypionate masteron enanthate trenbolone enanthate mixing anabolic injection, bulk ready liquid steroid china lab oem production blend steroid gear bulk price. Vi laga mat i kvalitetsråvaror och tillräckligt dos per milliliter garanteras. We supply and use best quality raw steroid powder. Sdo – malabon city forum – member profile > profile page. User: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen, title: new member, about: anabola steroider flashback trenbolone enanthate 100mg, anabolen longen – köp steroider online &. Mest populära steroider: drostanlone propionate 60mg anadrol 50 maha pharma anadrol 50mg x 100 tablets stanol 10 mg (100 tabs) anavar 50mg dragon pharma trenbolone acetate and enanthate 250mg/ml x 10ml testosterone enanthate 100mg max-one 10 mg (100 tabs) masterone 100mg/ml x 10ml clenbuterol 20mg x 200 tablets turinabol 10 mg (50 tabs). När du ansluter till bodybuilding webbplatser och forum styrelser, potential users are likely to find a number of suggestions and recommendations when it comes to trenbolone enanthate dosage. Ofta är rekommenderat intervall någonstans mellan 150 mg och 300 mg varje vecka. I vissa fall, trenbolone enanthate is used by itself. Los chakales runners foro – perfil del usuario > perfil página. Usuario: anabola testosteron anavar, anabola vad är det, título: new member, acerca de: anabola testosteron anavar, anabola vad är det – köp steroider online &n. Estrar är ofta kopplade till en bas drog att anpassa absorption, halveringstiden, och effekt. Estrar i grund och botten uppmuntra basen av drogen (i detta fall trenbolon) att bifoga eller binda till särskilda cellreceptorer. Två av de vanligaste formerna: trenbolonacetat och trenbolone enanthate.